Copyright 2017 Rendement Uitgeverij

Themadossiers aanvragen

Bekijk de algemene voorwaarden die gelden voor de aanvraag van dit proefabonnement. Themadossier OR Rendement verschijnt 6 keer per jaar. Afhankelijk van de besteldatum kan het zijn dat u een themadossier ontvangt over een ander onderwerp. Klikt u op ‘Aanvragen’ dan geeft u automatisch toestemming voor het ontvangen van commerciële e-mails, waarmee wij u op de hoogte brengen van relevante producten en diensten van Rendement Uitgeverij. U kunt zich hiervoor afmelden met de link onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. U sluit een zakelijk abonnement af.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden 
en het Privacybeleid.

Vul hieronder uw gegevens in:

Krijg drie themadossiers voor slechts € 15

Bent u al op de hoogte van de laatste ins en outs binnen uw vakgebied? De themadossiers van Rendement brengen u het laatste nieuws, toegespitst op actuele onderwerpen die van toepassing zijn op uw functie. Geschreven door en voor professionals, krijgt u iedere twee maanden antwoorden op de meest uiteenlopende vragen.

Voor slecht € 15,- excl. btw ontvangt u drie themadossiers van een Rendement naar keuze. Meld u nu aan en download direct het eerste themadossier. De andere twee themadossiers ontvangt u na de verschijningsdatum per post.

Fix the following errors:
Hide