Bestel uw uitgave van het boek 
'De WOR code' voor slechts €49!

Copyright © Rendement Uitgeverij

De WOR Code

De Wet op de ondernemingsraden ontward

De WOR Code biedt een duidelijke toelichting om te kunnen begrijpen wat er in de Wet op de ondernemingsraden staat. En natuurlijk de relevante jurisprudentie die de wet nog meer handvatten biedt in de praktijk.

De WOR Code zorgt er zodoende voor dat de OR- en PVT-leden het beste resultaat kunnen halen uit het overleg met hun bestuurder.

Auteur Radboud Hafkenscheid weet OR en PVT precies te bieden wat er nodig is. Zijn ruime ervaring in het werken met ondernemingsraden en PVT's en zijn eerstegraads onderwijsbevoegdheid helpen hem daarbij. Hij is succesvol auteur, spreker en licentiehouder van de Navigator werkmethode van de ondernemingsraad en PVT® en geregistreerd MZ-opleider. 

Bestel uw uitgave van het boek 'De WOR code' voor slechts €49!

Duidelijke toelichting om de WOR te begrijpen

Vol relevante jurisprudentie die de wet handvatten in de praktijk biedt

Onmisbaar voor elke OR en PVT

Klikt u op ‘Aanvragen’ dan geeft u automatisch toestemming voor het ontvangen van commerciële e-mails, waarmee wij u op de hoogte brengen van relevante producten en diensten van Rendement Uitgeverij. U kunt zich hiervoor afmelden met de link onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. De prijs van het boek is exclusief btw.

Wist u dat Rendement nog veel meer boeken heeft? Bekijk het overzicht.