Klikt u op ‘Aanvragen’ dan geeft u automatisch toestemming voor het ontvangen van commerciële e-mails, waarmee wij u op de hoogte brengen van relevante producten en diensten van Rendement Uitgeverij. U kunt zich hiervoor afmelden met de link onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. De prijs van het boek is exclusief btw.

Bestel uw uitgave van het boek 
'De nieuwe vertrouwenspersoon' voor slechts €49!

Copyright © Rendement Uitgeverij

De nieuwe vertrouwenspersoon

Van ongewenst gedrag naar 
sociale veiligheid

De urgentie om een goed opgeleide vertrouwenspersoon aan te stellen is enorm. Zo’n  vertrouwenspersoon is er voor de eerste opvang van medewerkers die te maken hebben met ongewenst gedrag. Daarnaast is het hun taak gevraagd en ongevraagd advies te geven en daarmee een veilige bedrijfscultuur te stimuleren.

Het boek De nieuwe vertrouwenspersoon zet op overzichtelijke en begrijpelijke wijze op een rij wat een vertrouwenspersoon is, welke rol die heeft – en ook juist niet moet hebben. Welke plek in de organisatie het beste past, hoe de vertrouwenspersoon het best tot zijn recht komt. En wat de vertrouwenspersoon kan doen ter preventie van ongewenst gedrag. Ook de Arbowet komt aan bod.

Auteur Huub Pennock heeft jarenlange ervaring als trainer van diverse opleidingen over en voor vertrouwenspersonen bij Rendement. Ook coacht hij medewerkers en managers die stress ervaren door ongezonde werkdruk of ongewenste omgangsvormen. Daarnaast is hij craniosacraal therapeut bij Zee van Ruimte en hoofdauteur van het boek 5-sterrenaanpak voor gezonde werkdruk. Tevens schreef hij voor tientallen sectoren arbocatalogi over werkdruk en ongewenst gedrag, met daarin maatregelen voor bedrijven om te komen tot sociale veiligheid.

Wist u dat Rendement nog veel meer boeken heeft? Bekijk het overzicht.

Praktische voorbeelden over de toepassing van de WKR

Duidelijkheid over de fiscale gevolgen

Wetgeving en jurisprudentie verwerkt tot en met Prinsjesdag 2022

2e druk

Bestel uw uitgave van het boek 'De nieuwe vertrouwenspersoon' 
voor slechts €49!