Copyright © Rendement Uitgeverij

Auto van de Zaak

De regelgeving ontcijferd

Op een praktische wijze gaat Auto van de Zaak – de regelgeving ontcijferd in op alle mogelijke fiscale autovragen. Niet alleen de keuzemogelijkheden van de ondernemer maar ook de gevolgen voor de werknemer (inclusief de directeur-grootaandeelhouder) worden belicht.

Van keuzestress, tot de bijtelling, de BTW-correctie, de grijskentekenregeling, de margeregeling, de internationale aspecten, de voordelen van een milieuvriendelijke auto en het mobiliteitsbudget: alle fiscale auto-onderwerpen komen in dit boek aan de orde. Natuurlijk gaan auteurs Heleen Elbert en Carola van Vilsteren ook in op de nieuwe normeringsregeling voor werkgebonden personenmobiliteit en de plannen voor het betalen naar gebruik.

Daarmee is dit boek een must-read voor iedereen die zakelijk rijden mogelijk maakt in de onderneming.

Toegankelijke uitleg van fiscale regelingen

Geschreven door topexperts uit de praktijk

Boordevol voorbeelden en praktische tips

NIEUW

Klikt u op ‘Aanvragen’ dan geeft u automatisch toestemming voor het ontvangen van commerciële e-mails, waarmee wij u op de hoogte brengen van relevante producten en diensten van Rendement Uitgeverij. U kunt zich hiervoor afmelden met de link onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. De prijs van het boek is exclusief btw.

Bestel uw uitgave van het boek 'Auto van de Zaak' voor € 49!

Bestel uw uitgave van het boek 
'Auto van de Zaak' voor slechts €49!

Wist u dat Rendement nog veel meer boeken heeft? Bekijk het overzicht.