Copyright 2017 Rendement Uitgeverij

Themadossiers aanvragen

Bekijk de algemene voorwaarden die gelden voor de aanvraag van dit proefabonnement. Themadossier FA Rendement verschijnt 6 keer per jaar. Afhankelijk van de besteldatum kan het zijn dat u een themadossier ontvangt over een ander onderwerp. Klikt u op ‘Aanvragen’ dan geeft u automatisch toestemming voor het ontvangen van commerciële e-mails, waarmee wij u op de hoogte brengen van relevante producten en diensten van Rendement Uitgeverij. U kunt zich hiervoor afmelden met de link onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. U sluit een zakelijk abonnement af.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden 
en het Privacybeleid.

Vul hieronder uw gegevens in:

Krijg drie themadossiers voor slechts € 10

Meld u nu aan voor een proefabonnement op de themadossiers van FA Rendement voor € 10 (excl. btw, normaal € 147) en download het themadossier Standard Business Reporting (SBR) direct! De eerstvolgende twee themadossiers van OR Rendement ontvangt u per post.

Ieder themadossier staat in het teken van één specifiek onderwerp en verschijnt in een praktisch boekformaat. In ca. 96 pagina’s worden de onderwerpen in begrijpelijke taal van A tot Z uit de doeken gedaan.

Download het themadossier Standard Business Reporting direct! De volgende twee themadossiers van FA Rendement ontvangt u per post

Fix the following errors:
Hide