Bel me terug

Benieuwd wat branded content voor uw organisatie kan betekenen? Bekijk dan deze video!

Best practice: Preventiemedewerker
In opdracht van TNO

 

Preventiemedewerkers spelen een sleutelrol op de werkvloer. Om de preventiemedewerker bekender te maken is dit blad verspreid onder tienduizenden professionals

Bekijk het magazine

Best Practice: Vergaderlocaties
In opdracht van vijf vergaderlocaties in Nederland

 

Effectief vergaderen ligt ook voor u binnen handbereik. Tienduizenden professionals lezen in de ‘Vergaderlocaties’ hoe zij effectief en op de juiste locatie vergaderen.

Bekijk het magazine

Factsheets

Focus op MKB biedt partners de mogelijkheid om een full color magazine van 16, 24 of 32 pagina’s te produceren, of om te participeren in themanummers over specifieke onderwerpen, zoals Personeelsuitjes, Eindejaarsgeschenken, Gezond werken en Drukwerk. Deze magazines worden in print en digitaal verspreid onder de lezers en prospects van relevante Rendement vaktitels. Ze bevatten content die door de partner zelf bepaald kan worden. Een ideale manier om op een exclusieve manier te communiceren met de Rendement doelgroep over een bijzonder product, een nieuwe dienst of een andere commerciële boodschap. Download de factsheets om te zien wat de mogelijkheden zijn qua omvang, bereik en de wijze waarop de content tot stand komt.

Factsheet Organisatiespecial

Copyright 2017 Rendement Uitgeverij

Wilt u voor uw organisatie een eigen magazine waarmee u duizenden professionals bereikt? Neem dan vrijblijvend contact op via het telefoonnummer 010-224 8033 of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Best practice: Cedeo*erkend
Een speciaal magazine over Cedeo-erkenningen

Cedeo verleent erkenningen voor opleidingsinstituten en heeft zelf ook veel kennis over het opleiden. Deze editie is verstuurd naar duizenden HR-professionals en lezers van OC Rendement.

Bekijk het magazine

Best practice: OR-Scholing
In opdracht van SER

Goede medezeggenschap levert een meerwaarde voor organisaties, OR-scholing helpt daarbij. Samen met de SER is dit magazine ontwikkeld en naar tienduizenden OR-leden verstuurd. 

Bekijk het magazine

Best practice: Flexibele Arbeid
Een speciaal magazine over flexibele arbeid in Nederland

De Wet werk en zekerheid legt een flinke druk op uw personeelsadministratie. In dit magazine krijg HR-professionals en ondernemers tips en trucs om samen te werken met flexwerkers.

Bekijk het magazine

Best practice: Eindejaarsgeschenken
Een magazine over kerstpakketten en -geschenken

Eindejaarsgeschenken werken als doping op de prestaties van werknemers en relaties. In deze special leest u over de fiscale voordelen en het rendement van eindejaarsgeschenken.

Bekijk het magazine

Bekijk hier de editie uit 2015

Best practice: Regionale Salarisdagen
Een special magazine voor de Salarisdagen

Ter promotie van de Regionale Salarisdagen werd dit magazine verspreid onder ruim 50.000 professionals. In totaal worden de Salarisdagen door ruim 3.000 deelnemers bezocht.

Bekijk het magazine

Bekijk hier de editie uit 2015

Fix the following errors:
Hide